Wyróżnienie od PARP msurgiel 29 grudnia 2023

Wyróżnienie od PARP

21 listopada 2023 roku odbyła się gala organizowana przez Polską Agencję Rozwoju Przedsiębiorczości, która zaświetliła wyjątkowymi momentami. Podczas tej uroczystej ceremonii przyznano prestiżowe wyróżnienia dla pionierów konkursu, którzy nieustannie wyznaczają nowe kierunki w obszarze gospodarki o obiegu zamkniętym. Aż 24 innowacyjne projekty otrzymały uznanie jury za ich wkład w promowanie zrównoważonego rozwoju i aktywne wspieranie transformacji przedsiębiorstw w duchu GOZ.

Z ogromną dumą informujemy, że nasza firma LDK Sp. z o.o. „KARTEKO – Recykling Pudełek Kartonowych” miała zaszczyt być wśród laureatów i została wyróżniona w kategorii „Wdrożony model gospodarki o obiegu zamkniętym”. To ważne wyróżnienie jest potwierdzeniem naszych działań i codziennego zaangażowania w promowanie zrównoważonych praktyk biznesowych.

Serdeczne podziękowania kierujemy do organizatorów za zaproszenie na to doniosłe wydarzenie oraz za docenienie naszego wkładu w rozwijanie gospodarki cyrkularnej. Cieszymy się, że nasze starania spotykają się z tak pozytywnym oddźwiękiem i motywują nas do dalszego działania na rzecz lepszej przyszłości.